top of page
33114662_206123896661941_5433704190075469824_n.jpg

Хралупата

Хралупата е пространство за култура и литература, което се намира в София на ул. "Стефан Караджа" №22. В него се провеждат различни събития, литературни четения, изложби, театрални и музикални пърформанси. Тук могат да бъдат намерени и всички книги на издателската група.

Хралупата

Над 90 събития

В Хралупата до момента са проведени над 90 културни събития от различно естество - литературни четения, изложби, музикални изпълнения, театрални пърформанси и др.

Калина Линкова

Над 150 гости

Тук са гостували над 150 артисти от България и света, сред които утвърдени музиканти, писатели, актьори и млади талантливи хора, тепърва сещащи своята публика.

Валентин Дишев

5 успешни години  

Хралупата отвори врати през декември 2017 година. До момента тук са проведени и 5 издания на фестивала "София ГлосиФест". Хралупата е сборно място на творци и артисти.

Крис Енчев

Оборудване

Тук имаме всичко необходимо за безпроблемното протичане на събитие в уютна атмосфера - озвучаване, фото и видеозаснемане, творческа обстановка и т.н.

Христо Мухтанов

Отношение към културата

За нас е важно да подпомагаме развитието на културата и затова проявяваме лично отношение към всеки гост и към всяко събитие. Хралупата подкрепя творчески каузи.

НАТФИЗ

Топ локация

Хралупата е разположена в идеалния център на София - точно до НАТФИЗ. Тук можете да намерите и всички книги на ИГ Ars & Scribens, както и на нашите гости. Елате и вижте сами!

Ако имаш нужда от малко, но уютно място, на което да организираш свето събитие, свържи се с нас.

bottom of page